2410258100 6944367078 Γεωργιάδου 49, Λάρισα goudopoulosgeorge@gmail.com
hero image
 
ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ
Γκουντόπουλος | Γραφείο Τελετών Λάρισα


Η επιλογή της εξόδιας διαδικασίας είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση. 

Σύμφωνα με Προεδρικό Διάταγμα της 15ης Μαρτίου του 2006, η χώρα μας ακολούθησε τη νομοθεσία των άλλων χωρών-μέλη της Ε.Ε. σχετικά με την αποτέφρωση των νεκρών. Για αρκετά χρόνια όμως λόγω έλλειψης εγκαταστάσεων ή αποτέφρωση γινόταν στα Σόφια της Βουλγαρίας. Πλέον όμως διαθέτει και η Ελλάδα σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ριτσώνα Βοιωτίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Το γραφείο τελετών 

ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, σεβόμενο απόλυτα τις θρησκευτικές ή και προσωπικές πεποιθήσεις, στηρίζει την όποια επιλογή σας και αναλαμβάνει την αποτέφρωση του αγαπημένου σας προσώπου.

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στην αποτέφρωση, μπορούμε να αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία διεκπεραίωσης (γραφειοκρατία), στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία. 
 
  Αντιμετωπίζοντας με το δέοντα σεβασμό τον άνθρωπό σας, μεταφέρουμε με ειδική πολυτελή νεκροφόρα τη σορό του στον τόπο καύσης και δίνεται η δυνατότητα στην οικογένεια εάν επιθυμεί, να παρίσταται στη διαδικασία.

Προϋπόθεση για την αποτέφρωση είναι η προηγούμενη ρητή, χωρίς όρο ή αίρεση, δήλωση του θανόντος για τη σχετική επιθυμία του ή αντίστοιχη δήλωση συγγενών του, εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, έως και δευτέρου βαθμού.
   
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το γραφείο τελετών μας στην Λάρισα για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας διευκολύνουμε όσο περισσότερο γίνεται.