2410258100 6944367078 Γεωργιάδου 49, Λάρισα goudopoulosgeorge@gmail.com
hero image
 
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΗΔΕΙΩΝ
Γκουντόπουλος | Γραφείο Τελετών Λάρισα


Με σεβασμό προς τα θρησκευτικά σας έθιμα και τις ανάγκες σας, το γραφείο τελετών “ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, μπορεί να αναλάβει την οργάνωση θρησκευτικών και πολιτικών κηδειών στην Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει τη διευθέτηση κάθε διαδικασίας για την τέλεση της κηδείας του εκλιπόντος, με την αναγκαία συνέπεια και τον απαιτούμενο επαγγελματισμό. Από τη στιγμή του θανάτου έως την ταφή, φροντίζοντας για τα δικαιολογητικά καθώς και τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν.
 
 
 
 
 
 
 
 
Με αίσθημα σεβασμού προς την απώλειά σας, αποτελεί υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα σας και να συμβάλλουμε να αποχαιρετήσετε τον άνθρωπό σας με την πρέπουσα αξιοπρέπεια και τιμή που αρμόζει στην περίσταση.

Ανθοστολισμοί υψηλής αισθητικής

Το γραφείο τελετών μας, χρησιμοποιώντας φρέσκα άνθη και με πολύ μεράκι, μπορεί να αναλάβει τον ανθοστολισμό του ναού, του Τάφου άλλα και του χώρου που βρίσκεται η σωρός, σε συνεργασία πάντα με την οικογένεια, δημιουργώντας έτσι την αρμόζουσα αποχαιρετιστήρια τελετή.
 
  Παρέχουμε καλαισθητους και λητούς στολισμούς όπως ακριβώς απαιτεί η περίσταση, πάντοτε με ποικιλία από φρέσκα άνθη.

Είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να σας προσφέρουμε μια καθόλα ολοκληρωμένη και επαγγελματική τελετή με σεβασμό για τα θρησκευτικά σας έθιμα, τις αισθητικές προτιμήσεις σας και την οικονομική σας δυνατότητα.

Στόχος μας είναι μία τελετή που θα χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και συνέπεια.
   
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το γραφείο τελετών μας στην Λάρισα για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας διευκολύνουμε όσο περισσότερο γίνεται.