2410258100 6944367078 Γεωργιάδου 49, Λάρισα goudopoulosgeorge@gmail.com
hero image
 
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΟΡΟΥ & ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ
Γκουντόπουλος | Γραφείο Τελετών Λάρισα


Αποτελεί επιθυμία πολλών ανθρώπων όταν αποβιώσουν να ενταφιαστούν στη γενέτειρά τους, αντί του τόπου διαμονής τους. Αυτή η διαδικασία όμως δεν είναι τόσο απλή. Χρειάζεστε αυτή τη στιγμή κάποιον έμπειρο να ασχοληθεί με όλα όσα πρέπει να γίνουν.

Το γραφείο τελετών “ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, σεβόμενο απόλυτα την κάθε επιθυμία, μπορεί να αναλάβει όλες τις απαραίτητες διαδικασίας για την μεταφορά της σορού καθώς και τον επαναπατρισμό της εάν ο τόπος διαμονής ήταν σε κάποια χώρα του εξωτερικού.
 
 
 
 
 
 
 
 
Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας

στο χώρο, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε πλήρως τη μεταφορά της σορού και την τέλεση της κηδείας, σε κάθε μέρος της ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδας καθώς και σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.

Με τα πολυτελή νεκροφόρα οχήματα που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε προορισμό που θα μας ζητηθεί άμεσα, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Διαθέτουμε τη δυνατότητα οδικής μεταφοράς, όπου είναι εφικτό, αλλά και αεροπορικής ή ακτοπλοϊκής εάν η απόσταση είναι μεγάλη.
 
  Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με διεθνείς οίκους τελετών από όλο τον κόσμο, ικανοποιώντας έτσι όλους τους πελάτες που μας εμπιστεύονται. Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε τον επαναπατρισμό της σορού από όλες τις χώρες του εξωτερικού, με όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει τη διεκπεραίωση των απαραίτητων δικαιολογητικών που είναι αναγκαία για τη διαδικασία του επαναπατρισμού της σορού, σεβόμενο πάντα τις θρησκευτικές απαιτήσεις του εκλιπόντος και ακολουθώντας πιστά τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
   
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το γραφείο τελετών μας στην Λάρισα για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας διευκολύνουμε όσο περισσότερο γίνεται.