2410258100 6944367078 Γεωργιάδου 49, Λάρισα goudopoulosgeorge@gmail.com
hero image
 
ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Γραφείο Τελετών Λάρισα


Το γραφείο τελετών “ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, επί της οδού Γεωργιάδου 49, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία προσφέρει υπηρεσίες στο χώρο των επικήδειων τελετών και αναλαμβάνει να σταθεί δίπλα σας, με σεβασμό και διακριτικότητα, στις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

Δημιουργήθηκε από τον Νικόλαο Γκουντόπουλο όπου χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσέφερε, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό, κατάφερε να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία τελετών σε όλη την Λάρισα.

Το 1999 εντάθηκε στο γραφείο και ο γιός του Γεώργιος Γκουντόπουλος, ο οποίος και πολύ σύντομα πήρε τα ηνία της επιχείρησης, συνεχίζοντας με την ίδια αγάπη το έργο του πατέρα του.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό

μπορούμε να αναλάβουμε την οργάνωση κηδειών, τον στολισμό ναών, την τέλεση μνημοσύνων, την αποστολή στεφανιών, την αποτέφρωση-καύση σορών, τη μεταφορά σορών καθώς και τον επαναπατρισμό σορών από και προς το εξωτερικό.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι δίπλα σας και έτοιμο πάντα να αναλάβει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, απαλλάσσοντάς σας από κάθε άγχος στην ήδη επιβαρυμένη και φορτισμένη ψυχολογικά φάση που βρίσκεστε.

Το γραφείο τελετών μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο στην Λάρισα, σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών.
 
 
 
 
 
 
 
 
Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Χάρη σε αυτή συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σας, με την επιθυμία να σας διευκολύνουμε να αντιμετωπίσετε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το γραφείο τελετών μας στην Λάρισα για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας διευκολύνουμε όσο περισσότερο γίνεται.