2410258100 6944367078 Γεωργιάδου 49, Λάρισα goudopoulosgeorge@gmail.com
hero image
 
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ
Γκουντόπουλος | Γραφείο Τελετών Λάρισα


Τα μνημόσυνα σύμφωνα με τις θρησκευτικές μας παραδόσεις είναι σημαντικά μυστήρια που τελούνται εις μνήμη και υπέρ αναπαύσεως του εκλιπόντος. Σύμφωνα με τις παραδόσεις μας, αποτελεί θρησκευτική τελετή με εξέχουσα σημασία που έχει την ίδια βαρύτητα με την κηδεία.

Τα κύρια μνημόσυνα που είθισται να τελούνται είναι αυτά των 40 ημερών, του 1ου χρόνου και των 3 χρόνων από την τέλεση της κηδείας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Το γραφείο τελετών

ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, μπορεί να αναλάβει να οργανώσει οποιοδήποτε μνημόσυνο επιθυμείτε, παρέχοντας μία μνημόσυνη τελετή όπως ακριβώς την θέλετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σεβόμενο τις παραδόσεις και πιστεύοντας ότι κάθε άνθρωπος αξίζει να τον θυμούνται και να τον μνημονεύονται, το γραφείο τελετών μας, προσφέρει σε πολύ προσιτές τιμές ειδικά πακέτα για μνημόσυνα σύμφωνα με τα άτομα που θα παραβρεθούν σε αυτό.
 
  Είμαστε δίπλα σας για να ορίσουμε την ημερομηνία και ώρα του ναού που θα τελεστεί η δέηση, το σχέδιο που θα επιλέξετε για τον δίσκο με τα κόλλυβα, σακουλάκια, κουβέρ, τον στολισμό για τον ναό και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για μια καθωσπρέπει τελετή.

Οι έμπειροι και άρτια εξειδικευμένοι πάνω στο αντικείμενο συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας διαρκώς για να σας προτείνουν και να σας συμβουλέψουν αρμοδίως σχετικά με την πραγματοποίηση του μνημόσυνου για το δικό σας πρόσωπο, με σεβασμό, διακριτικότητα και ευαισθησία.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μία πολύ προσεγμένη τελετή, που αρμόζει στο αγαπημένο σας πρόσωπο.
   
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το γραφείο τελετών μας στην Λάρισα για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας διευκολύνουμε όσο περισσότερο γίνεται.